Verjaardagsgeschenk

11022627_10206052307923853_4353655457809159623_n

Wat een genot, wat een ongelooflijk voorrecht om iedere dag opnieuw de warme oprechte woorden van vriendschap te mogen horen en lezen. De liefdevolle armen van mensen rond mij te kunnen voelen. Wat een gelukzaligheid mensen te kennen wiens belangen ik gelijk stel aan de mijne. Hoger dan welk materieel goed, is de saamhorigheid en de eensgezindheid met een vriend. De onbaatzuchtigheid, trouw, dankbaarheid en genegenheid is geheel wederzijds. Ik koester ieder (goed) gesprek, iedere lach, iedere toogfilosofie, ieder koosnaampje, bijnaampje, ieder pesterijtje, plagerijtje, iedere liedje dat je voor me schreef, iedere (slechte) foto, iedere reis, ieder cadeau, berichtje, kaartje, telefoontje, ieder etentje en alle geschiedenis die we samen schrijven. Bedankt aan iedereen die het leven zo de moeite waard maakt geleefd te worden en deel uitmaakt van onvergetelijke herinneringen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s