Viervoeter

Liefste viervoeter,

Voor we jou de komende twee weken in huis nemen, willen we wel nog een aantal duidelijke afspraken met je maken. Hoe snoezig je er ook mag uitzien, wij laten ons niet vangen aan je beestachtige ongemanierdheid! Met andere woorden: gelieve niet te ‘sproeien’ op onze kostbare Oosterse kelims noch keutels te draaien in de nieuwe sofa. Mogen we ook vragen dat Uwe Wolligheid niet té veel ruift in huis. De stofzuiger is kapot…

En niet vergeten: elk van ons heeft zijn eigen mand. Dat die van ons nu toevallig nét iets groter is dan die van jou, wil niet zeggen dat je ze zomaar mag inpalmen. We willen ook nog even meegeven dat bij ons wordt gegeten wat de pot schaft. Toegegeven, voor slachtafval in gelei zou ik nu ook niet direct staan springen. Maar het feit dat er ‘Sheba’ opstaat, maakt naar ons gevoel toch al heel wat goed. Niet?

En laat ons duidelijk zijn: er lopen hier ondertussen wel al beesten genoeg in huis dus gelieve de gevangen muizen, spinnen, naaktslakken en kaalgeplukte vogeltjes (volledig!) op te eten of gewoonweg buiten te laten. Spinnen, trampelen en flemen is wel toegelaten. Maar eerlijkheidshalve willen we je vragen daar ook geen gewoonte van te maken aangezien we je (helaas) weer moeten teruggeven aan je baasjes na hun vakantie in Kroatië…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s