BFF

Liefste BFF (best friend forever),

Het is al een tijdje geleden dat we elkaar hebben gezien. Want afspreken, dat komt er na de middelbare school nu eenmaal niet meer van. Om te bellen hadden we geen tijd, om te schrijven geen inspiratie…We ‘volgen’ elkaar gemakshalve wel nog via Facebook. Want waarom ook niet?

Je ‘albums’ vertellen me dat je een huis en twee kinderen hebt gekocht, een vriend hebt die er behoorlijk sympathiek uitziet (op foto) en je nog steeds je haar en tanden niet hebt gekleurd. Dat doet me plezier. Ondanks het feit dat we elkaar niet vaak zien denk ik vaak aan je, en aan aan het soort ziekelijke hechte vriendschap die we ooit deelden. Volgens de wetenschap delen BFF’s gedeeltelijk hetzelfde DNA, wij deelden alvast elkaars schoenen, bad, bed en elkaars ontiegelijk slechte gewoontes.

Er ging nauwelijks een dag voorbij dat we elkaar niet zagen of niet samen naar school reden. En weet je nog hoe we altijd van die belachelijke dansacts in elkaar staken, samen naar ‘Get Ready’ gingen kijken en onderbroeken stalen in de H&M? Of hoe we zelf gevlochten armbandjes gingen verkopen van deur tot deur, elkaar troostten tijdens de scheiding van onze ouders en we je zus eens een meisje zagen kussen door het sleutelgat? Hoe we door bakvisboekjes bladerden op zoek naar de ‘roze rubriek’ en er stellig van overtuigd waren dat ‘vingeren’ met de huig-g werd uitgesproken en iets met wijn te maken had?

We zouden altijd in dezelfde buurt blijven wonen en onze kinderen zouden samen spelen. De toekomst leek zo eenvoudig… Nu we eindelijk ‘groot’ zijn kunnen we beiden besluiten dat daar niks van in huis gekomen is. Maar goede herinneringen, lieve BFF, die blijven wél ‘forever’!

Ps: Je moet me nog steeds honderd frank!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s