IJzeren jubileum

“Nooit geen man meer!”, beloof je jezelf plechtig aan de toog van een bruine kroeg terwijl je de bittere smaak van een mislukte relatie probeert door te spoelen.
Maar zélfs in groezelige cafés is een mens niet veilig voor Amor’s duchtige liefdespijlen.
En voor je het weet draag je weer sokken zonder gaten, ruikt je stal ineens naar anjers of rozen en doe je de afwas die nog nét niet vanzelf uit de pompbak is weggekropen.

Op onze eerste date ging het allemaal vrij snel: wandeling, drankje, wandeling, frikandel. Aan mijn voordeur beweerde ik ‘nog niet zo moe te zijn’ en ‘zin te hebben in een filmpje’. Niettegenstaande alle metaforen was het voor hem al van bij die frikandel duidelijk …
Nadat hij echter stof onder de mat had gevonden, mijn voorraadje Karlsquell in de frigo had onderschept en Pornhub bij mijn favoriete zoekacties had zien staan, polste hij nog snel even of ik toch zeker niet lesbisch was. “Nee,” zei ik zelfverzekerd, “alle vuile onderbroeken die je in en rond het bed vindt, zijn de mijne.” 

De dag erna had ik last van een spierverrekking. Vooral rond de mond. Toen hij me zei dat hij hetzelfde voorhad, wist ik het meteen: dit is de man van mijn leven! Een gelijkgestemde mopperpot die (ook!) zijn uiterste best had moeten doen om de roestige lachspieren te stretchen. Na zes gelukkige jaren mopperen we gezellig samen in de zetel, mét Karlsquell en frikandel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s