Vroeg-broek-korting

Aan de veel te vroege zonnekloppers die het vandaag nodig vonden om het lot te tarten: één zwaluw maakt de zomer nog niet! En een paar miezerige zonnestralen ook niet, dus gelieve die teensletsen, blitse zonnebrillen, korte broeken en zwierige zomerjurken nog eventjes in de kleerkast te laten hangen. Wij willen nog geen bloot zien! Zeker geen harig, wit bloot! En neen, ook geen harig, wit bloot dat met spray tan werd behandeld.

15 graden is inderdaad mooi, zacht en uitnodigend. Terrasweer is altijd welkom, maar laten we niet overdrijven. We zijn nog maar net bekomen van de copieuze kerstdiners, en moeten volgens ‘de boekskes’ nu al op regime. De ‘healthy lifestyle coaches’ van menig magazine roepen op om zo snel mogelijk te beginnen werken aan dat superstrakke ‘zomerlijf’. Akkoord, sommigen onder ons moeten inderdaad misschien een beetje afkicken van de gretige, vette wintermaanden, maar wees gewaarschuwd, lieve lezer: boerenkoolsap en Pascale Naessens loeren op zo’n momenten altijd om de hoek! 

De reisoperatoren pakken ondertussen uit met stevige vroegboekkortingen naar de meest exotische vakantiebestemmingen, en achter heel wat winkeletalages hangt de nieuwe zomercollectie al klaar; tevergeefs wachtend op al die strakke zomerlijven-to-be. Ik, daarentegen, ging vandaag langs bij Zeeman om een nieuwe flanellen pyjama te kopen, want ik heb besloten nog even een gezellig winterslaapje te houden…

 

Photo: Kakhiel.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s