Intermezzo

Wij doen niet aan donderdag-daten. En we zijn ook niet enkel op vrijdag verliefd… Onder het motto dat romantiek evengoed op een ordinaire dinsdagavond kan, heb ik me deze avond nog eens uitgesloofd voor de man met wie ik recentelijk een samenlevingscontract ben aangegaan. Klinkt zakelijk, hè? Maar zo zijn we niet, hoor. Ook zonder trouwring mogen er hier al scheten gelaten worden onder de lakens. Hoe dan ook, de palak paneer pruttelt op de pit, de Muscadet staat koud.
Overige benodigdheden: een cd van Sadé, een kaars, een briefje voor de buurman dat hij zijn vergeten eieren en vuilzakken deze keer bij de andere buren moet schooien en een broek zonder rits of knopen 😉 Hupla!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s