Kerstkaart

Beste lezers, vrienden en Romeinen,

helaas is de voorraad mond-en teengeschilderde wenskaarten uitgeput. Daarom, speciaal voor jullie, deze prachtige e-kerstkaart waarmee ik jullie alle obligatoire meligheid toewens die de maatschappij me heeft influisterd: geluk, vriendschap, liefde, plezier, en alle andere zaken die ook dit jaar slechts weer in beperkte mate aan ons zullen verschijnen.

De Grauwe Gekheid wenst jullie vooral veel geld toe, een slanke lijn en minder grijs haar. Want dat is wat iedereen wérkelijk wil. Of niet soms?! En dat tussen alle grauwheid af en toe wat gekheid mag verschijnen die het leven de moeite waard maakt.

Verder nog een milde kater toegewenst en courage met ‘den opkuis’ morgenvroeg. Maak er, ondanks uw schoonmoeder, een sfeervol feest van met al wie u lief is. En aan de eenzame zielen die nergens werden uitgenodigd: de here Jezus is bij u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s