Mijn boek!!!

‘Ma, ik heb nen boek geschreven…’
‘– Nu niet meiske, er zit ne paardenhorzel in huis.’

Hopelijk doen jullie beter dan mijn moeder en vinden jullie het fijn om naast De Grauwe Gekheid ook eens iets anders van mij te lezen. Na twee jaar is deze kleine droom een grote werkelijkheid geworden. Ik presenteer jullie met trots en plezier: ‘Verhalen uit het Crayenest’, mijn eerste échte verhalenbundel. Met dit boek breng ik een ode aan de bijzondere band die ik had met mijn Iepsersegrootmoeder Maria Craye, bij wie ik het geluk had te mogen opgroeien in Sint-Amandsberg. En dat opgroeien doe ik hier opnieuw in twintig sappige, volkse kortverhalen waarin de magie van kinderlijke verbeeldingskracht centraal staat.

Te koop bij boekhandel Paard van Troje, boekhandel Limerick, Bookz & Booze, koffiebar Cocotine, Apérobar Frou Frou, Buurtcentrum Muide/Meulestede, en natuurlijk ook bij mij!

11 gedachten over “Mijn boek!!!”

  1. graag had ik geweten wat daarvan de prijs is , en eventueel of ik die nog kan aankopen voor dit weekend , ik heb een tentoonstelling nu over het oude Sint-Amandsberg , met vriendelijke groet , Patrick

    Like

    1. Dag Patrick, mijn boekje kost 19,95 euro en is te verkrijgen bij boekhandels Paard van Troje op de Kouter en Limerick aan het sint-Pietersstation in Gent. Alvast veel leesplezier gewenst! Waar kan ik de tentoonstelling komen bezoeken?

      Like

      1. sorry voor het late antwoord , de tentoonstelling gaat door in zaal de wulf , verkortingstraat 42 , 9040 Sint-Amandsberg
        indien u zou komen en uw boek meebrengt zal ik die daar aankopen en de nodige publiciteit maken (heb een kopie van het kranten-artikel bij gelegd)

        Like

  2. Ik kijk er naar uit om het boek te lezen! 😊 Ik heb enkele blogs gelezen en je schrijft zo vlot. Fantastisch gewoon!

    Like

  3. Dag lieve Sarah jouw boek verhalen uit het Crayenest in een ruk uitgelezen .
    Mooi,wat zou Maria trots zijn geweest. Vol liefde en met fantasie geschreven SUPER. PROFICIAT echt van genoten.
    Al bijna 60 jaar woon ik op het H HART mijn hartje heb ik ook hier verloren .
    Vele groetjes Christine De LAETER ( pedicure Bouwmeesterstraat )

    Like

  4. Dag Sarah,
    Heb vandaag uw boek besteld. Ik laat u weten wat ik er van vind. Vriendelijke zonnige groet,
    Louise

    Like

  5. Dag Sarah, Ik heb u boek gelezen met heel veel plezier.
    Ik vond het leuk om zulke verhaaltjes van u oma en opa (mijn tante en nonkel) te lezen. Dank u , het was een plezier en een beetje nostalgie. (ik ben de dochter van Martha Craye en Ferdinand uit Moeskroen) Groetjes.
    Brigitte

    Like

  6. Geachte, ik heb enige maand geleden uw boek besteld. Het lag tot nu in de kast
    Met de koudere dagen voor de deur, wilde ik beginnen lezen.
    Nu pas zie ik dat het totaal verkeerd is ingebonden.
    Tekst omgekeerd enz ..
    Wat nu?
    Mvg

    Like

    1. Bedankt om dit te melden! U bent (gelukkig) de enige tot hiertoe. Indien u mij uw volledige naam en adres achterlaat, stuur ik u een nieuw exemplaar op. Met vriendelijke groeten en mijn excuses voor het ongemak
      Sarah

      Like

Plaats een reactie