Regendans

Bent u ook zo iemand die, in tegenstelling tot de gemiddelde Vlaamse klepzeiker, houdt van de regen? Zélfs op de eerste zomerdag? Houdt u er ook zo van zich dan zonder verdere verantwoording, onder het plausibele credo ‘dat je met zulk hondenweer niet buiten komt’, in de zetel te nestelen onder een warm dekentje, en te verzaken aan alle verplichtingen die zich daarbuiten afspelen?

Dan sluit u zich misschien op, net zoals ik, tussen die boekentorens die u al maanden wenst te lezen, bekijkt u voor het eerst sinds lange tijd (en zonder enige vorm van schaamte) tien afleveringen na elkaar van uw favoriete serie of profiteert u ervan het huis en uw partner eens een goede beurt te geven.

Daarna zet u een van uw favoriete platen op en danst u de knoken uit het lijf met in de ene hand een fles wijn en in de andere uw onderbroek. Het maakt niet uit, niemand ziet u, want iedereen staat bij de bakker te zeiken over pijpenstelen en ouwe wijven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s