Relatiegeschenk

Beste vrijgezel

Ik hoop dat U ooit het geluk krijgt om, net zoals wij, de voordelen van een vaste relatie te ervaren! Vandaag vieren mijn vriend en ik namelijk ons ‘houten jubileum’: vijf jaar trouwe toewijding en genegenheid, mits behoud van enige ontvlambaarheid om de passie brandend te houden.
Ondertussen is alle schroom binnen de relatie weggeëbd, zijn de onzekerheden verdampt en kennen wij elkaar beter dan onze eigen broekzak. Van broek gesproken: die dragen we niet meer. Het eerste voordeel van een vaste relatie is dat kledij binnenshuis eindelijk kan vervangen worden door minder aanvaardbare alternatieven zoals onesies, foute trainingspakken of simpelweg het bloot gat.
Elkaars teennagels knippen voor tv is een bezigheid geworden zoals een ander. Evenals het uittrekken van overtollige neus- of wenkbrauwharen en het trimmen van de snor (zíjn snor, welteverstaan!) En dat allemaal zonder ook maar een woord te hoeven wisselen! Van onaangename stiltes is dan ook geen sprake meer. Integendeel, ze worden steeds wenselijker.
Bovendien spaart U als koppel op termijn veel geld uit! Elkaars wc- en badwater delen zal U vast geen windeieren leggen op de eindfactuur. De chauffage kan ook wat lager, aangezien doorwinterde koppels de koude trotseren door als een stel gezellige woelmuizen onder een fleece-dekentje te kruipen. En het licht hoeft ook niet meer aan, tijdens het vrijen: we kennen immers elkaars ‘naakte waarheid’ . Bovendien is de tijd dat er make-up werd gedragen in bed al lang gepasseerd. De magie en het mysterie rond de teerbeminde tegenpartij maakt dus plaats voor gedeelde intimiteit en een intense vertrouwensband waarin eerlijkheid primeert: dus geen discussie meer over hoeveel pinten er precies werden gedronken na het werk, wie de rekeningen vergat te betalen, de vuilniszakken moest buitenzetten en over wie de scheet onder het laken heeft gelaten. U ként elkaars tekortkomingen en troost Uzelf met moeders woorden dat er “aan iedereen wel iets mankeert!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s