Radio Haha

Ondanks het feit dat de radiopresentatoren bezopen waren, de hapjes reeds allemaal waren opgeboeft en ze mij eigenlijk gewoon waren vergeten, was mijn interview op Urgent toch een succes! Na het openingszinnetje: “wat doet u hier eigenlijk?” voelde ik me meteen op mijn gemak. En het interview heeft maar liefst drie volle minuten geduurd! Ik ben nu officieel een BM’er (bekende Muidenares) en dan vooral in café “De Scoobidoo” aan de spoorweg waar ik na afloop de zenuwen heb weggespoeld met een lauw biertje! Bedankt aan André, een trouwe Gekheid-fan, om mij een hart (en een cavaillon-meloen) onder de riem te komen steken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s